Pelitilan sääntöjä

Tilan säännöt:
Ulkovaatteet ja kengät naulakkoon. Tilaan vain erillisillä pelikengillä tai ilman. Jäsenet voi säilyttää pelikenkiä naulakossa. Pöydille ei viedä juomia. Jos kaadat juoman veralle tai tahallisesti vahingoitat seuran omaisuutta, niin olet velvollinen korvaamaan vahingot. Tahattomistakin vahingoista ilmoitus Tapio Paavolalle, niin saadaan korjattua mahdollisimman pian ja seuraavilla vika ei ole haittana. Vuosipelioikeudellinen vastaa vieraistaan ja on velvollinen kertomaan tilan säännöt ja seuraa, että näin myös toimitaan. Jääkaappiin voi kukin laittaa omia juomia kylmään.

Jos juomaa kaatuu tai muuten tulee sotkua, niin jokainen itse siivoaa jälkensä. Tilassa ei käy erillistä siivoojaa. Tyhjät pullot pöydiltä pullonpalautusastiaan, niillä kerrytetään kahvikassaa. Ja roskat roskikseen. Jos keität kahvia, niin tuo joskus täysi kahvipaketti tilalle.

Vuosipelioikeudellinen lähtee tiloista viimeisenä pois ja sammuttaa valot (myös vessat ja käytävä). Tarkistaa, että pelitilan väliovet tulevat lukkoon ja yläkerran käytävän ovi tulee varmasti lukkoon. Jos käy niin, että tilaan ei ole jäämässä vuosipelioikeudellista, niin tällöin muut pelaajat pitää hätyytellä ulos.