Jäseneksi

Kipinä Biljardin jäsenyys ja hinnasto:
Vuodelle 2022 seurajäsenyys on 20€, jolloin pelioikeusmaksu 200€/vuosi (pelioikeus on maksu hetkestä vuoden voimassa). Maksun voi maksaa enintään kahdessa erässä (väli max. 6kk, mutta mieluummin kerralla). Vuosipelioikeuden maksanut voi tuoda vieraanaan henkilöitä 5€/kerta/henkilö tai 25€/kk/henkilö ja vastaa vieraiden käynnistä tiloissa. Kuukausi ja vuosimaksut voimassa maksuhetkestä eteenpäin ja kertamaksu illan. Maksut seuran tilille FI90 4749 0010 0732 01 tai ePassilla ja nyt myös tykyseteleillä. Tiloissa kameravalvonta väärinkäytösten tai ilkivallan takia!

Pääsy pelitilaan:
Ovikoodit annetaan vain vuosimaksun maksaneille jäsenille kuittausta vastaan. Avain palautettava heti ovien avauksen jälkeen boxiin. Avainta ei saa jättää taskuun ja lähtiessä tulee varmistua, että ovet ovat lukossa. Ulko-ovi on sähkölukolla avoinna 19:00 asti joka päivä. Avaimen hukkaamisesta seuraa lukkojen uudelleen sarjoitus ja hukkaaja velvollinen korvaamaan tämän tilan omistajalle. Arkiaikaan pelatessa pitää muistaa, että ei ole häiriöksi samoissa tiloissa toimiville yrittäjille. Muutoin vuosimaksun maksaneen kanssa tiloja voi käyttää milloin tahansa. Avikoodi vaihdetaan kerran kuukaudessa. Pöytien varaus (tulossa):Pöytien peliaika varataan kotisivujen kautta varauskalenterilla.

Sponsorit:
Mikäli sinulla on mahdollisuus tukea toimintaamme ja tuoda meille sponsorin, niin saat tästä sponsorimaksusta vuosipelioikeuteen hyvitystä 50% itsellesi (max. hyvitys 200€). Jos olet maksanut jo kuluvan kauden jäsenyyden, niin hyvitys katsotaan seuraavalle kaudelle. Jos tulet mukaan kesken kuluvan kauden, niin aika lähtee juoksemaan jäsenmaksun ajankohdasta vuodeksi.